National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

მოწყობილობა საკვები პროდუქტების ორივე მხრიდან შესაწვავად ჯეიმს ლ.ჰოვერმან, დუგლას ჯ.ჰორტონ, ბერტოლდ ლ. ველლერ, ჰენრი ტ.ევოლდ, კრეიგ ლ.ბერგლინდ.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45):1996-07-01# 3Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 12 გვPatent information: 427(1558291), B, 1996-07-01, published, SakpatentiOther title:
  • = DEVICE FOR TWO-SIDE ROASTING OF FOOD : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1996 427(1558291) B : (51) A 47 J 37/06(IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A47J37/06
Online resources: Summary: (11) 427 (1558291) (21) 000602 (22) 19.05.93 (24) 01.10.86 (31) 782963 (32) 02.10.85 (33) US (51) A 47 J 37/06 (53) 643.342 (088.8) (71)(73) რესტორანთ ტექნოლოჯი, ინკ (US) (72) კრეიგ ლ. ბერგლინდ, ჰენრი ტ. ევოლდ, ბერტოლდ ლ. ველლერ, ჯეიმს ლ. ჰოვერმან, დუგლას ჯ. ჰორტონ (US) (74) გვარამაძე შალვა ალექსანდრეს ძე, 3800060, თბილისი, ყაზბეგის პრ. N2 (54) მოწყობილობა საკვები პროდუქტების ორივე მხრიდან შესაწვავად
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A47J37/06 (Browse shelf(Opens below)) P 1996 427(1558291) B Not for loan 2015-2426

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

(11) 427 (1558291) (21) 000602 (22) 19.05.93 (24) 01.10.86 (31) 782963 (32) 02.10.85 (33) US (51) A 47 J 37/06 (53) 643.342 (088.8) (71)(73) რესტორანთ ტექნოლოჯი, ინკ (US) (72) კრეიგ ლ. ბერგლინდ, ჰენრი ტ. ევოლდ, ბერტოლდ ლ. ველლერ, ჯეიმს ლ. ჰოვერმან, დუგლას ჯ. ჰორტონ (US) (74) გვარამაძე შალვა ალექსანდრეს ძე, 3800060, თბილისი, ყაზბეგის პრ. N2 (54) მოწყობილობა საკვები პროდუქტების ორივე მხრიდან შესაწვავად

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.