Normal view MARC view ISBD view

ვისკის მიღების ხერხი თამაზ ბაციკაძე, არჩილ ფრანგიშვილი, ნუგზარ ბაღათურია, ნანა ბეგიაშვილი, კობა სოხაძე.

Contributor(s): ბაციკაძე, თამაზ გამომგონებელი | ფრანგიშვილი, არჩილ, გამომგონებელი | ბაღათურია, ნუგზარ გამომგონებელი | ბეგიაშვილი, გიორგი, გამომგონებელი | სოხაძე, კობა გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა: საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2015 01 12 # 1.Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი.Patent information: 6213 , B, 2015-01-12, published, SakpatentiOther title: = METHOD OF WHISKY PRODUCTION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2015 6213 B : (51) C 12 G 3/00 (IPC, 2006).Subject(s): ვისკი | ალკოჰოლური სასმელები | კვების მრეწველობაOnline resources: Search patent description for inventions here Summary: ხერხი ითვალისწინებს სავისკე სპირტისა და საგემოვნო დანამატის - მუხის ტკეჩის დანახშირებულ ზედაპირზე დავარგებული ღვინის დისტილატის კუპაჟირებას, თანაფარდობით 1:(1-5).
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
C12G3/00 (Browse shelf) P 2015 6213 B Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს სავისკე სპირტისა და საგემოვნო დანამატის - მუხის ტკეჩის დანახშირებულ ზედაპირზე დავარგებული ღვინის დისტილატის კუპაჟირებას, თანაფარდობით 1:(1-5).

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას