ვისკის მიღების ხერხი თამაზ ბაციკაძე, არჩილ ფრანგიშვილი, ნუგზარ ბაღათურია, ნანა ბეგიაშვილი, კობა სოხაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა: საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2015 01 12 # 1Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 6213 , B, 2015-01-12, published, SakpatentiOther title:- = METHOD OF WHISKY PRODUCTION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2015 6213 B : (51) C 12 G 3/00 (IPC, 2006)
- C12G3/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/00 (Browse shelf(Opens below)) | P 2015 6213 B | Not for loan | 2015-7974 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს სავისკე სპირტისა და საგემოვნო დანამატის - მუხის ტკეჩის დანახშირებულ ზედაპირზე დავარგებული ღვინის დისტილატის კუპაჟირებას, თანაფარდობით 1:(1-5).
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.