National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ანტიოქსიდანტური თხევადი შაქრის მიღების ხერხი ალექსანდრე ივანიშვილი, არჩილ ფრანგიშვილი, თამაზ ბაციკიძე, ნუგზარ ბაღათურია, კობა სოხაძე, ნანა ბეგიაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 02 25 # 4Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 5776 , B, 2013-02-25, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD OF ANTIOXIDANT LIQUID SUGAR PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2013 5776 B : (51) C 13 F 3/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C13F3/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს ლერწმის ნედლი შაქრის გახსნას ყურძნის ფენოლური ნაერთების ექსტრაქტში, თანაფარდობით 1:(0.1-0.5), შემდეგ კი მიღებული ხსნარის დუღილს 65-72 % მშრალი ნივთიერებების შემცველობამდე.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C13F3/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2013 5776 B Not for loan 2015-8493

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ლერწმის ნედლი შაქრის გახსნას ყურძნის ფენოლური ნაერთების ექსტრაქტში, თანაფარდობით 1:(0.1-0.5), შემდეგ კი მიღებული ხსნარის დუღილს 65-72 % მშრალი ნივთიერებების შემცველობამდე.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.