ანტიოქსიდანტური თხევადი შაქრის მიღების ხერხი ალექსანდრე ივანიშვილი, არჩილ ფრანგიშვილი, თამაზ ბაციკიძე, ნუგზარ ბაღათურია, კობა სოხაძე, ნანა ბეგიაშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 02 25 # 4Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 5776 , B, 2013-02-25, published, SakpatentiOther title:- = METHOD OF ANTIOXIDANT LIQUID SUGAR PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2013 5776 B : (51) C 13 F 3/00 (IPC, 2006)
- C13F3/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C13F3/00 (Browse shelf(Opens below)) | P 2013 5776 B | Not for loan | 2015-8493 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს ლერწმის ნედლი შაქრის გახსნას ყურძნის ფენოლური ნაერთების ექსტრაქტში, თანაფარდობით 1:(0.1-0.5), შემდეგ კი მიღებული ხსნარის დუღილს 65-72 % მშრალი ნივთიერებების შემცველობამდე.
There are no comments on this title.