National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

კაპროლაქტამის წყალხსნარის გამოყოფის ხერხი რამაზ გახოკიძე, ნელი სიდამინიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 15. 06. 97. N 9Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვPatent information: 683(1084277) B, B, 1997-06-15, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD OF RECEPTION OF γ-LACTON α -D-GLUCOSACCHARIN ACID : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1997 683(1084277) B : (51) C 07 H 3/08 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C07H3/08
Online resources: Summary: გამოგონება განეკუთვნება დეზოქსიშაქრების წარმოებულების მიღების სფეროს, კერძოდ ა-პ გლუკოსაქარინის მჟავის გ - ლაქტონის მიღების ხერხის გაუმჯობესებას. გამოგონების ტექნიკური შედეგია მიზნობრივი პროდუქტის გამოსავლიანობის ზრდა. გამოგონების არსია ა-პ გლუკოსაქარინის მჟავის გ-ლაქტონის მიღება ოთახის ტემპერატურაზე, წყლიან არეში პ - გლუკოზის ტყვიის ჰიდროქსიდით დამუშავებისა და ცნობილი მეთოდებით მიზნობრივი პროდუქტის მიღების გზით.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C07H3/08 (Browse shelf(Opens below)) P 1997 683(1084277) B Not for loan 2015-15988

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

გამოგონება განეკუთვნება დეზოქსიშაქრების წარმოებულების მიღების სფეროს, კერძოდ ა-პ გლუკოსაქარინის მჟავის გ - ლაქტონის მიღების ხერხის გაუმჯობესებას. გამოგონების ტექნიკური შედეგია მიზნობრივი პროდუქტის გამოსავლიანობის ზრდა. გამოგონების არსია ა-პ გლუკოსაქარინის მჟავის გ-ლაქტონის მიღება ოთახის ტემპერატურაზე, წყლიან არეში პ - გლუკოზის ტყვიის ჰიდროქსიდით დამუშავებისა და ცნობილი მეთოდებით მიზნობრივი პროდუქტის მიღების გზით.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.