National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ჩაის შემცვლელის მიღების ხერხი ავთანდილ თოლომაშვილი, ალიკო თანდილაშვილი, თემურ გულიაშვილი, ლევრასი ბეშიძე, ჯიმშერ ჩოხელი, ვახტანგ ხიმშიაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1994 26 12 # 2Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 138(4948853), B, 1994-12-25, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Tea Imitation : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1994 138(4948853) B : (51) A 23 F 3/34 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23F3/34
Online resources: Summary: გამოგონება განეკუთვნება კვების მრეწველობის დარგს და შეიძლება გამოყენებულ იქნეს ჩაის გადამამუშავებელ წარმოებაში. ხერხი ითვალისწინებს გრანულირებამდე ასკილის ფოთლების შრობას 70_90?ჩ ტემპე-რატურამდე, დაქუცმაცებას 0,25_0,40 მმ ზომის ნაწილაკებად, ნაყოფის შერევას, რომელიც წინასწარ შრება და ქუცმაცდება იმავე პარა-მეტრებში, როგორც ფოთლები, წონითი თანაფარდობით /50_80/ : /20_50/, გრანული-რებას, შრობას და შეფუთვას.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23F3/34 (Browse shelf(Opens below)) P 1995 138(4948853) B Not for loan 2015-24624

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

გამოგონება განეკუთვნება კვების მრეწველობის დარგს და შეიძლება გამოყენებულ იქნეს ჩაის გადამამუშავებელ წარმოებაში.
ხერხი ითვალისწინებს გრანულირებამდე ასკილის ფოთლების შრობას 70_90?ჩ ტემპე-რატურამდე, დაქუცმაცებას 0,25_0,40 მმ ზომის ნაწილაკებად, ნაყოფის შერევას, რომელიც წინასწარ შრება და ქუცმაცდება იმავე პარა-მეტრებში, როგორც ფოთლები, წონითი თანაფარდობით /50_80/ : /20_50/, გრანული-რებას, შრობას და შეფუთვას.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.