National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ფასები და რენტაბელობა საქართველოს სსრ შამპანურის ღვინის მრეწველობაში / ო. ავალიშვილი.

By: Material type: TextTextLanguage: Georgian Publication details: თბილისი : მეცნიერება, 1969.Description: 109 გვ. : ცხრილ. 20სმSubject(s):
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 338.5:663.223.1 (Browse shelf(Opens below)) 2K29595 შესამოწმებელია 2018-4079927039
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 338.5:663.223.1 (Browse shelf(Opens below)) 2K29602 შესამოწმებელია 2018-4079927036
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 338.5:663.223.1 (Browse shelf(Opens below)) 2K29603 შესამოწმებელია 2018-4079927037
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 338.5:663.223.1 (Browse shelf(Opens below)) 2K29604 შესამოწმებელია 2018-4079927038
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
338.56(575.1) Темпы и пропорции воспроизводства общественного продукта в Узбекской ССР / 338.5+657.92 Инструкция о порядке проведения переоценки товаров / 338.5:663.223.1 ფასები და რენტაბელობა საქართველოს სსრ შამპანურის ღვინის მრეწველობაში / 338.5:663.223.1 ფასები და რენტაბელობა საქართველოს სსრ შამპანურის ღვინის მრეწველობაში / 338.5:663.223.1 ფასები და რენტაბელობა საქართველოს სსრ შამპანურის ღვინის მრეწველობაში / 338.5:663.223.1 ფასები და რენტაბელობა საქართველოს სსრ შამპანურის ღვინის მრეწველობაში / 338.5:664(479.22) ფასწარმოქმნის საკითხები საქართველოს სსრ კვების მრეწველობაში /

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.