National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

საკვები პროდუქტის დამზადების ხერხი ირაკლი ბერიშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 08 10 # 15Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1114 , Y, 2004-08-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method foe Preparing Food Product : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2004 1114 Y : (51) A 23 L 1/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L1/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მიღებული პროდუქტის გამოყენებით საკონდიტრო ნაწარმის გაფორმების მრავალფეროვნე- ბის უზრუნველყოფა. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს საზამთროსაგან მწვანე თხელი კანისა და ვარდისფერი გულის მოცილებას,კანის დარჩენილი ნაწილის დაჭრას სხვადასხვა ფორმის ნაჭრებად, თითოეუ- ლი ნაჭრის დაჩხვლეტას,სოდის წყალხსნარში მათ მოთავსებას, დაყოვნებას, საზამთროს ნაჭრების გამდინარე წყალში გარეცხვას,შაქრის სიროფის მომზადებას და მასში საზამთროს ნაჭრების ხარშვას ორ ეტაპად, ხარშვის დამთავრებისას არომატიზატორის სახით ვანილინის დამატებას, ამასთან, საზამთროს ნაჭრების ხარშვის პირველივე ეტაპზე ხდება სასურველი ფერის საკვები საღებავის დამატება, მაგალითად, კვიტენის ფირმის ან ბუნებრივისა, ხოლო არომატიზატორის სახით დამატებით შეიტანება მიხაკი. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონდიტრო წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L1/00 (Browse shelf(Opens below)) U 2004 1114 Y Not for loan 2016-3770

– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი
მიღებული პროდუქტის გამოყენებით საკონდიტრო ნაწარმის გაფორმების მრავალფეროვნე-
ბის უზრუნველყოფა.
2. არსი
ხერხი ითვალისწინებს საზამთროსაგან მწვანე თხელი კანისა და ვარდისფერი გულის მოცილებას,კანის დარჩენილი ნაწილის დაჭრას სხვადასხვა ფორმის ნაჭრებად, თითოეუ-
ლი ნაჭრის დაჩხვლეტას,სოდის წყალხსნარში მათ მოთავსებას, დაყოვნებას, საზამთროს ნაჭრების გამდინარე წყალში გარეცხვას,შაქრის სიროფის მომზადებას და მასში საზამთროს ნაჭრების ხარშვას ორ ეტაპად, ხარშვის დამთავრებისას არომატიზატორის სახით ვანილინის დამატებას, ამასთან, საზამთროს ნაჭრების ხარშვის პირველივე ეტაპზე ხდება სასურველი ფერის საკვები საღებავის დამატება, მაგალითად, კვიტენის ფირმის ან ბუნებრივისა, ხოლო არომატიზატორის სახით დამატებით შეიტანება მიხაკი.
3. გამოყენების სფერო
კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონდიტრო წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.