National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

პიურესებრი კონსისტენციის კონსერვი ვიქტორ მოროშკინი, გიორგი ჩახუნაშვილი, კონსტანტინე ჩახუნაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2001 11 12 # 20Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 854, Y, 2001-11-12, published, SakpatentiOther title:
  • = Canned Goods of The Puree-Like Consistence : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2001 854 Y : (51) A 23 L 1/31 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L1/31
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი კვებითი და ბიოლოგიური ღირებულების ამაღლება. 2.არსი პიურესებრი კონსისტენციის კონსერვი შეიცავს ხორცის პროდუქტებს, ნაღების კარაქს, უცხიმო მშრალ რძეს, მზესუმზირის ზეთს, სიმინდის სახამებელს, ხახვს, მარილს,ამას- თან, კონსერვი ხორცის პროდუქტების სახით შეიცავს ძროხის ან ქათმის ხორცს, ან ძროხის სუბპროდუქტებს, და ყვავილის მტვერს, ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდო- ბით, მას.%-ში: ძროხის სუბპროდუქტები ან ძროხის ან ქათმის ხორცი 50-70 უცხიმო მშრალი რძე 10-40 ნაღების კარაქი 2-6 მზესუმზირის ზეთი 1-3,5 ხახვი 2-6 სიმინდის სახამებელი 2-4 მარილი 0,5-1,0 ყვავილის მტვერი 0,5-1,5 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონსერვო წარმოება.
List(s) this item appears in: ბიოპროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L1/31 (Browse shelf(Opens below)) U 2001 854 Y Not for loan 2016-3904

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი
კვებითი და ბიოლოგიური ღირებულების ამაღლება.
2.არსი
პიურესებრი კონსისტენციის კონსერვი შეიცავს ხორცის პროდუქტებს, ნაღების კარაქს, უცხიმო მშრალ რძეს, მზესუმზირის ზეთს, სიმინდის სახამებელს, ხახვს, მარილს,ამას-
თან, კონსერვი ხორცის პროდუქტების სახით შეიცავს ძროხის ან ქათმის ხორცს, ან ძროხის სუბპროდუქტებს, და ყვავილის მტვერს, ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდო-
ბით, მას.%-ში:
ძროხის სუბპროდუქტები ან
ძროხის ან ქათმის ხორცი 50-70
უცხიმო მშრალი რძე 10-40
ნაღების კარაქი 2-6
მზესუმზირის ზეთი 1-3,5
ხახვი 2-6
სიმინდის სახამებელი 2-4
მარილი 0,5-1,0
ყვავილის მტვერი 0,5-1,5
3.გამოყენების სფერო
კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონსერვო წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.