Normal view MARC view ISBD view

ფელამუშის მიღების ხერხი ვლადიმერ თევზაძე, ლიანა ჯიქია, ნიკოლოზ (ნიკო) ქანთარია.

Contributor(s): თევზაძე, ვლადიმერ გამომგონებელი | ჯიქია, ლიანა გამომგონებელი | ქანთარია, ნიკოლოზ (ნიკო) გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2005 05 10 #9.Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ.Patent information: 1165 , Y, 2005-05-10, published, SakpatentiOther title: = Method for Production of Pelamushi : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2005 1165 Y : (51) A 23 L 1/06 (IPC, 2006).Subject(s): კვების მრეწველობა | საკონსერვო წარმოება | ფელამუშიOnline resources: Search patent description for the utility model here Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მიღებული პროდუქტის შენახვის ვადის გახანგრძლივება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის წვენისა და სიმინდის ფქვილის შერევას, შერევის შემდეგ კი ნარევის კონცენტრირებას 94-95 % მშრალი ნივთიერების შემცველობამდე ფხვნილის მიღებით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონსერვო წარმოება.
List(s) this item appears in: ყურძნის წვენის ტექნოლოგია
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
A23L1/06 (Browse shelf) U 2005 1165 Y Not for loan

– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი
მიღებული პროდუქტის შენახვის ვადის გახანგრძლივება და ასორტიმენტის გაფართოება.
2. არსი
ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის წვენისა და სიმინდის ფქვილის შერევას, შერევის შემდეგ კი ნარევის კონცენტრირებას 94-95 % მშრალი ნივთიერების შემცველობამდე ფხვნილის მიღებით.
3. გამოყენების სფერო
კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონსერვო წარმოება.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას