National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ფელამუშის მიღების ხერხი ვლადიმერ თევზაძე, ლიანა ჯიქია, ნიკოლოზ (ნიკო) ქანთარია.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2005 05 10 #9Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1165 , Y, 2005-05-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Pelamushi : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2005 1165 Y : (51) A 23 L 1/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L1/06
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მიღებული პროდუქტის შენახვის ვადის გახანგრძლივება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის წვენისა და სიმინდის ფქვილის შერევას, შერევის შემდეგ კი ნარევის კონცენტრირებას 94-95 % მშრალი ნივთიერების შემცველობამდე ფხვნილის მიღებით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონსერვო წარმოება.
List(s) this item appears in: ყურძნის წვენის ტექნოლოგია
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L1/06 (Browse shelf(Opens below)) U 2005 1165 Y Not for loan 2016-3946

– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი
მიღებული პროდუქტის შენახვის ვადის გახანგრძლივება და ასორტიმენტის გაფართოება.
2. არსი
ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის წვენისა და სიმინდის ფქვილის შერევას, შერევის შემდეგ კი ნარევის კონცენტრირებას 94-95 % მშრალი ნივთიერების შემცველობამდე ფხვნილის მიღებით.
3. გამოყენების სფერო
კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონსერვო წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.