აჯაფსანდალი გურამი ესაკია, თამაზი ცინარიძე, ლიანა ჯიქია.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2006 02 10 # 3Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1230, Y, 2006-02-10, published, SakpatentiOther title:- = Adjapsandali : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2006 1230 Y : (51) A 23 L 1/06 (IPC, 2006)
- A23L1/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L1/06 (Browse shelf(Opens below)) | U 2006 1230 Y | Not for loan | 2016-4207 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1. ტექნიკური შედეგი
მაღალი კვებითი ღირებულების მქონე კვების პროდუქტის მიღება,აჟაფსანდალი ს ასორტიმენტის გაფართოება.
2. არსი
შემოთავაზებული აჟაფსანდალი შეიცავს კიტრს,მწვანე პარკ ლობიოს, ტკბილ წიწაკას, პომიდორს,ხახვს, ნიორს, მცენარეულ ზეთს,ცხარე წიწაკას,მწვანილს,მარილს კომპონენტების შემდეგი თანაფარდობით მას%
კიტრი - 20-23
მწვანე პარკი ლობიო - 20-23
ტკბილი წიწაკა - 20-23
პომოდორი - 12-15
ხახვი - 10-13
ნიორი - 0,3-0,5
მცენარეული ზეთი - 7-9
ცხარე წიწაკა - 0,02-0,04
მწვანილი - 0,3-0,5
მარილი - 1,59-2,41
3.გამოყენების სფერო
კვების მრეწველობა, კერძოდ საკონსერვო მრეწველობა.
There are no comments on this title.