National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

აჯაფსანდალი გურამი ესაკია, თამაზი ცინარიძე, ლიანა ჯიქია.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2006 02 10 # 3Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1230, Y, 2006-02-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Adjapsandali : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2006 1230 Y : (51) A 23 L 1/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L1/06
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მაღალი კვებითი ღირებულების მქონე კვების პროდუქტის მიღება,აჟაფსანდალი ს ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი შემოთავაზებული აჟაფსანდალი შეიცავს კიტრს,მწვანე პარკ ლობიოს, ტკბილ წიწაკას, პომიდორს,ხახვს, ნიორს, მცენარეულ ზეთს,ცხარე წიწაკას,მწვანილს,მარილს კომპონენტების შემდეგი თანაფარდობით მას% კიტრი - 20-23 მწვანე პარკი ლობიო - 20-23 ტკბილი წიწაკა - 20-23 პომოდორი - 12-15 ხახვი - 10-13 ნიორი - 0,3-0,5 მცენარეული ზეთი - 7-9 ცხარე წიწაკა - 0,02-0,04 მწვანილი - 0,3-0,5 მარილი - 1,59-2,41 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ საკონსერვო მრეწველობა.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L1/06 (Browse shelf(Opens below)) U 2006 1230 Y Not for loan 2016-4207

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი
მაღალი კვებითი ღირებულების მქონე კვების პროდუქტის მიღება,აჟაფსანდალი ს ასორტიმენტის გაფართოება.
2. არსი
შემოთავაზებული აჟაფსანდალი შეიცავს კიტრს,მწვანე პარკ ლობიოს, ტკბილ წიწაკას, პომიდორს,ხახვს, ნიორს, მცენარეულ ზეთს,ცხარე წიწაკას,მწვანილს,მარილს კომპონენტების შემდეგი თანაფარდობით მას%
კიტრი - 20-23
მწვანე პარკი ლობიო - 20-23
ტკბილი წიწაკა - 20-23
პომოდორი - 12-15
ხახვი - 10-13
ნიორი - 0,3-0,5
მცენარეული ზეთი - 7-9
ცხარე წიწაკა - 0,02-0,04
მწვანილი - 0,3-0,5
მარილი - 1,59-2,41
3.გამოყენების სფერო
კვების მრეწველობა, კერძოდ საკონსერვო მრეწველობა.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.