მწვანე მცენარეული ნედლეულის სიროფი გოჩა ქუთათელაძე, ლუარა ქუთათელაძე, ლელა ქუთათელაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2006 06 26 #12Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 7 გვPatent information: 1259 , Y, 2006-06-26, published, SakpatentiOther title:- = Syrup from Green Plant Raw : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2006 1259 Y : (51) A 23 L 1/09 (IPC, 2006)
- A23L1/09;
- A23L2/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L1/09 (Browse shelf(Opens below)) | U 2006 1259 Y | Not for loan | 2016-4297 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1. ტექნიკური შედეგი
პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და
ასორტიმენტის გაფართოება.
2. არსი
მწვანე მცენარეული ნედლეულის სიროფი კგ/100 დალ-ზე შეიცავს 680-850
შაქარს, 8-12 ლიმონმჟავას, ხოლო ლ/100 დალ-ზე შეიცავს 0,001-0,02 მწვანე
საკვებ საღებავს, ამასთან, იგი მცენარეული წარმოშობის ნედლეულის სახით
შეიცავს 4,5-6,0 ფეიჰოას კონცენტრატს და/ან 0,5-1,0 მრავალძარღვას სპირტიან
ნაყენს და/ან 10,0-15,0 ტარხუნის სპირტიან ნაყენს და/ან 0,015-0,02 ტარხუნის
ესენციას და/ან 0,7-1,0 ოხრახუშის სპირტიან ნაყენს და/ან ნაყენს და/ან 6,0-7,0
პიტნის სპირტიან ნაყენს და/ან 0,01-0,015 პიტნის ესენციას.
3. გამოყენების სფერო
კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო სასმელების წარმოება.
There are no comments on this title.