National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

მარმელადი ლიანა ჯიქია, თამაზ ცინარიძე, მურთაზ სვანიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1999 07 05 N 8Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 486, Y, 1999-07-05, published, SakpatentiOther title:
  • = Fruit Jelly : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1999 486 Y : (51) A 23 L 1/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A 23 L 1/06
Online resources: Summary: მარმელადი შეიცავს ინგრედიენტებს მას.%-ში შაქრის ფხვნილს 66,95-70,95, შაქრის პუდრას 8-10, ბადაგს 9-11, ხურმის პიურეს 7-9, ჭარხლის პექტინს 1,5-2,5, ციტრუსის პექტინს 0,7-1,3, ლიმონმჟავას 0,8-1,2 და საკვებ საღებავს 0,05.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A 23 L 1/06 (Browse shelf(Opens below)) P 1999 486 Y Not for loan 2016-5045

– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
520 ## - SUMMARY, ETC.

მარმელადი შეიცავს ინგრედიენტებს მას.%-ში შაქრის ფხვნილს 66,95-70,95,

შაქრის პუდრას 8-10, ბადაგს 9-11, ხურმის პიურეს 7-9, ჭარხლის პექტინს 1,5-2,5,

ციტრუსის პექტინს 0,7-1,3, ლიმონმჟავას 0,8-1,2 და საკვებ საღებავს 0,05.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.