საპროფილაქტიკო არაჟნის წარმოების ხერხი ლია კვარაცხელია, ნათია ქარაზანიშვილი, დათო ქარაზანიშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2015 07 10 #13Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 1861 , Y, 2015-07-10, published, SakpatentiOther title:- = METHOD OF PREVENTIVE SOUR CREAM PRODUCTION : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2015 1861 Y : (51) A 23 C 13/16 (IPC, 2006)
- A23C13/16
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23C13/16 (Browse shelf(Opens below)) | U 2015 1861 Y | Not for loan | 2016-5091 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს რძის სეპარირებას ნაღების მიღებით, ნაღების ნორმალიზაციას, გაცივებას შედედების ტემპერატურამდე, მინერალური წყლის "ლუგელა" დამატებას, დედოს შეტანას, შედედებას და მომწიფებას.
There are no comments on this title.