Normal view MARC view ISBD view

ბიოლოგიურად აქტიური საკონდიტრო პროდუქტი დოდო თავდიდიშვილი, ცირა ხუციძე, მანანა ფხაკაძე.

Contributor(s): თავდიდიშვილი, დოდო გამომგონებელი | ხუციძე, ცირა გამომგონებელი | ფხაკაძე, მანანა გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2015 07 10 #13.Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი.Patent information: 1862 , Y, 2015-07-10, published, SakpatentiOther title: = BIOLOGICALLY ACTIVE CONFECTIONERY PRODUCT : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2015 1862 Y : (51) A 23 L 1/076 (IPC, 2006).Subject(s): კვების მრეწველობა | საკონდიტრო წარმოება | პროდუქტიOnline resources: Search patent description for the utility model here Summary: პროდუქტი, მას.%-ში, შეიცავს: ჭეოს, ჩირს, C ვიტამინს, კალციუმის გლუკონატს, გააქტივებულ ნახშირს, თაფლს და შოკოლადის ჭიქურს.
List(s) this item appears in: ბიოპროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
A23L1/076 (Browse shelf) U 2015 1862 Y Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

პროდუქტი, მას.%-ში, შეიცავს: ჭეოს, ჩირს, C ვიტამინს, კალციუმის გლუკონატს, გააქტივებულ ნახშირს, თაფლს და შოკოლადის ჭიქურს.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას