National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

გრანულირებული ჩაის პროდუქტის მისაღები დანადგარი იოსებ წულუკიძე, შოთა ხაზარაძე, ინგუშ ჭოლაძე, ალბერტ გორგოძე, თამაზ ბურჯალიანი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 01.03.97 w. # 3Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 8 გვ. ; ფიგ.3Patent information: 711, B, 1997-03-01, published, SakpatentiOther title:
  • = Device for Production of Granulated Tea : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1998 711 B : (51) A 23 F 3/14 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A 23 F 3/14
Online resources: Summary: რეფერატი გამოგონება განეკუთვნება კვების მრეწვე- ლობას, კერძოდ, რძის ტიპის პროდუქტების მიღებას. გამოგონების ტექნიკური შედეგია სპეცი-ფიკური სუნისა და გემოს არმქონე რძის მიღება სოიოსაგან. ხერხი ითვალისწინებს სოიოს მარცვლის დალბობას ხსნარში, მის დაქუცმაცებას და გაცხელებას, დაქუცმაცებული სოიოს შერევას ხსნარის ახალ რაოდენობასთან. სოიოს დალბობა მიმდინარეობს 18_20 სთ-ის განმავლობაში 1_2%-იანი სუფრის მარილის წყალხსნარში, გარეცხვა _ 50-70?ჩ ტემპე-რატურის იგივე ხსნარით, დაქუცმაცების შემდეგ ხდება სოიოს შერევა 50-60?ჩ ტემპერატურის სუფრის მარილის 1_2%-იან წყალხსნართან შეფარდებით 1:5_1:10 50_60 წთ-ის განმავლობაში, შემდეგ სოიოს წურავენ, ხოლო გამონაწურ სითხეს ადუღებენ 5_20 წუთის განმავლობაში ორთქლის 1_4 ატმ. წნევის პირობებში.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23F3/14 (Browse shelf(Opens below)) P 1998 711 B Not for loan 2016-6257

პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

რეფერატი გამოგონება განეკუთვნება კვების მრეწვე-
ლობას, კერძოდ, რძის ტიპის პროდუქტების
მიღებას.
გამოგონების ტექნიკური შედეგია სპეცი-ფიკური სუნისა და გემოს არმქონე რძის მიღება სოიოსაგან.
ხერხი ითვალისწინებს სოიოს მარცვლის დალბობას ხსნარში, მის დაქუცმაცებას და გაცხელებას, დაქუცმაცებული სოიოს შერევას ხსნარის ახალ რაოდენობასთან. სოიოს დალბობა მიმდინარეობს 18_20 სთ-ის განმავლობაში 1_2%-იანი სუფრის მარილის წყალხსნარში, გარეცხვა _ 50-70?ჩ ტემპე-რატურის იგივე ხსნარით, დაქუცმაცების შემდეგ ხდება სოიოს შერევა 50-60?ჩ ტემპერატურის სუფრის მარილის 1_2%-იან წყალხსნართან შეფარდებით 1:5_1:10 50_60 წთ-ის განმავლობაში, შემდეგ სოიოს წურავენ, ხოლო გამონაწურ სითხეს ადუღებენ 5_20 წუთის განმავლობაში ორთქლის 1_4 ატმ. წნევის პირობებში.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.