National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ყურძნის კანის გრანულირების პროცესის კონტროლი და საკონტროლო საშუალებები : ტექნიკის მეცნიერებათა კანდიდატის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად წარმოდგენილი დისერტაციის ავტორეფერატი / გივი ლობჟანიძე ; საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების სამინისტრო ; აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Georgian, Russian ქუთაისი, 2006Description: 36 გვSubject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 663(043) (Browse shelf(Opens below)) 2K91985 Available 2019-10336
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 663(043) (Browse shelf(Opens below)) 2K95537 Available 2019-10341
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
663(038) სასმელების მცირე ლექსიკონი / 663(043) კონიაკსა და სხვა ალკოჰოლურ სასმელებში კუმარინის გამოკვლევა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე : 663(043) ყურძნის კანის გრანულირების პროცესის კონტროლი და საკონტროლო საშუალებები : 663(043) ყურძნის კანის გრანულირების პროცესის კონტროლი და საკონტროლო საშუალებები : 663(043) ყურძნის ჰიდროლაზური ფერმენტული კომპლექსების შესწავლა სუფრის წითელი ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით : 663(043) Разработка технологии разделения сусла-самотека по сахаристости для качественных вин : 663(043.3) ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება :

ტექსტი ქართულ და რუსულ ენებზე.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.