National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე : ტექნიკის მეცნიერებათა კანდიდატის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად წარმოდგენილი დისერტაციის ავტორეფერატი. 05.18.07-ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია / მედეა ორმოცაძე; სამეცნ. ხელმძღვ. ლ. მუჯირი; მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტი.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Georgian, Russian თბილისი, 2006Description: 48 გვSubject(s):
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 663.2(043) (Browse shelf(Opens below)) 2K95393 Available 2019-10445

ტექსტი ქართულ და რუსულ ენებზე.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.