ყურძნის ჰიდროლაზური ფერმენტული კომპლექსების შესწავლა სუფრის წითელი ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მარიამ ხომასურიძე ; საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემია, მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი ;[სამეცნ. ხელმძღვანელი: ლ. მუჯირი].
Material type: TextLanguage: Georgian Language: Russian თბილისი, 2002Description: 48 გვSubject(s):Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663(043) (Browse shelf(Opens below)) | 2K85060 | Available | 2019-17013 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
ტექსტი ქართულ, რუსულ ენებზე
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.