ტექნოლოგიური პროცესებისა და მეღვინეობის პროდუქციის ხარისხის კონტროლი, კვლევის ქრომატოგრაფიული მეთოდების გამოყენებით : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / შალვა შათირიშვილი ; საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემია, მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი ;[სამეცნ. ხელმძღვანელი: აკაკი სირბილაძე].
Material type: TextLanguage: Georgian Language: Russian თბილისი, 2002Description: 72 გვSubject(s):Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.2(043) (Browse shelf(Opens below)) | 2K85041 | Available | 2019-17015 |
ტექსტი ქართულ, რუსულ ენებზე
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.