National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

"ჯიშ ჩინურის პროგრამირებული მოსავლის მიღებისათვის საჭირო ძირითად ფაქტორთა პარამეტრების დადგენა ქართლის პირობებში : სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა კანდიდატის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად წარმოდგენილი დისერტაციის ავტორეფერატი / მამუკა ბაბუნაშვილი ; საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემია, მებაღეობის მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო კვლევითი ინსტიტუტი.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Georgian Language: rus თბილისი, 1999Description: 34 გვSubject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 634.8(043) (Browse shelf(Opens below)) 2K81740 Available 2019-26349
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
634.8(043) მინერალური კვების (NPK)-ს გავლენა ახალგაზრდა ვაზის მოსავლიანობასა და პროდუქციის ხარისხზე : 634.8(043) ვაზის ქართული ჯიშის გორულას გენოტიპის შესწავლა : 634.8(043) აგროტექნიკური ღონისძიებების მოქმედება ვაზის სასიცოცხლო პროცესებზე და მათი ბიოფიზიკური კვლევის მეცნიერული საფუძვლები : 634.8(043) "ჯიშ ჩინურის პროგრამირებული მოსავლის მიღებისათვის საჭირო ძირითად ფაქტორთა პარამეტრების დადგენა ქართლის პირობებში : 634.8(043) სოფლის მეურნეობის საწარმოო პოტენციალი და მისი გამოყენების გაუმჯობესების გზები იმერეთის მაღლობის მევენახეობის ქვეზონაში (ბაღდადის, თერჯოლის, ზესტაფონისა და ხარაგაულის რაიონების მაგალითზე) : 634.8(043) Биологические особенности сорта винограда аладастури и разработка основных приемов фитотехники : 634.8(043) Изучение столовых виноградаВосточной эколого-географическойгруппы (Cowar Orientales Neger) в условиях Грузии /

ტექსტი ქართულ, რუსულ ენებზე

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.