National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფერატი ტექნიკურ მეცნიერებათა კანდიდატის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად / თენგიზ პატარაია ; საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მებაღეობის, მევენახეობის და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Georgian, Russian თბილისი , 1997Description: 27 გვSubject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 663(043.3) (Browse shelf(Opens below)) 2K80276 Available 2019-30569
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
663(043) ყურძნის კანის გრანულირების პროცესის კონტროლი და საკონტროლო საშუალებები : 663(043) ყურძნის ჰიდროლაზური ფერმენტული კომპლექსების შესწავლა სუფრის წითელი ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით : 663(043) Разработка технологии разделения сусла-самотека по сахаристости для качественных вин : 663(043.3) ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება : 663(085) Прейскурант розничных цен на пиво, безалькогольные напитки и минеральные воды / 663.1 Введение в техническую микробиологию / 663.1 Микробиология зерна, муки, хлебных и кондитерских продуктов Ч. 3, вып. 2 /

ტექსტი ქართულ და რუსულ ენებზე.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.