National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ზეთისხილის ადგილობრივი და ინტროდუცირებული ჯიშების სამეურნეო-ბიოლოგიური თავისებურებანი და ნერგის წარმოების ინტენსიური ტექნოლოგია : სადისერტაციო მაცნე სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა კანდიდატის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად / გოჩა ზენაიშვილი ; საქართველოს რესპუბლიკის სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემია, მებაღეობის მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Georgian, Russian თბილისი, 1994Description: 25 გვSubject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 634(043.3) (Browse shelf(Opens below)) 2K78357 Available 2019-33728
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
63.4(043) მიკროელემენტები (B, Mn, Zn, Mo) სამეგრელოს ნეშომპალა-კარბონატულ ნიადაგში და მათი ეფექტიანობა სიმინდისა და სოიას კულტურებისთვის : 634(043.3) ჯიშური თავისებურებების და კალციუმის გავლენა ვაშლის ნაყოფის ხარისხსა და შენახვისუნარიანობაზე : 634(043.3) ნიადაგის ღრმად გაფხვიერებისა და სასუქების ღრმად შეტანის გავლენა ვაშლის ზრდასა და მოსავლიანობაზე : 634(043.3) ზეთისხილის ადგილობრივი და ინტროდუცირებული ჯიშების სამეურნეო-ბიოლოგიური თავისებურებანი და ნერგის წარმოების ინტენსიური ტექნოლოგია : 634(043.3) მანდარინის სადედე ბაღის ინტენსიური ტექნოლოგიის მეცნიერული საფუძვლები : 634(043.3) მარწყვის ინტროდუცირებული და ადგილობრივი ჯიშებისა და ფორმების პიოლოგიური და სამეურნეო ნიშან-თვისებები მესხეთის პირობებში : 634(043.3) ქლიავის ინტროდუცირებული ჯიშების ბიოლოგიური და სამეურნეო თავისებურებანი ქართლის პირობებში :

ტექსტი ქართულ და რუსულ ენებზე.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.