Normal view MARC view ISBD view

ჭურჭლის დამზადების ხერხი რამაზ სიორდია, ანდრია დათიაშვილი.

Contributor(s): სიორდია, რამაზ გამომგონებელი | დათიაშვილი, ანდრია გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 04 10 # 7.Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 2 გვ. ; მუხლები: 1 დამოკიდებული.Patent information: 2020 , B, 2000-01-10, published, SakpatentiOther title: = Method for Production of Dish : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2000 2020 B : (51) B 29 K 91/00 (IPC, 2006).Subject(s): ალკოჰოლიანი სასმელები | უალკოჰოლო სასმელები | ჭურჭელიOnline resources: Search patent description for inventions here Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება, ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლების გაზრდა და თვითღირებულების შემცირება. 2. არსი ჭურჭელს ამზადებენ 62-90 C-ზე გამდნარი ცვილის ჩასხმით თაბაშირის ფორმაში, შემდგომ დაყოვნებით, დარჩენილი თხევადი მასის გადმოსხმით, ნაკეთობის გაციებით და ფორმიდან ამოღებით.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
B29K91/00 (Browse shelf) P 2000 2020 B Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი
ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება, ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლების გაზრდა და თვითღირებულების შემცირება.
2. არსი
ჭურჭელს ამზადებენ 62-90 C-ზე გამდნარი ცვილის ჩასხმით თაბაშირის ფორმაში, შემდგომ დაყოვნებით, დარჩენილი თხევადი მასის გადმოსხმით, ნაკეთობის გაციებით და ფორმიდან ამოღებით.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას