ჭურჭლის დამზადების ხერხი რამაზ სიორდია, ანდრია დათიაშვილი.
Contributor(s): სიორდია, რამაზ გამომგონებელი | დათიაშვილი, ანდრია გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
.
Material type: 
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | B29K91/00 (Browse shelf) | P 2000 2020 B | Not for loan |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1. ტექნიკური შედეგი
ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება, ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლების გაზრდა და თვითღირებულების შემცირება.
2. არსი
ჭურჭელს ამზადებენ 62-90 C-ზე გამდნარი ცვილის ჩასხმით თაბაშირის ფორმაში, შემდგომ დაყოვნებით, დარჩენილი თხევადი მასის გადმოსხმით, ნაკეთობის გაციებით და ფორმიდან ამოღებით.
There are no comments for this item.