Les jus de fruit : un manuel pratique et théorique pour la préparation et la conservation des jus de fruit / par Henri Gachot.
Material type: TextLanguage: French Publisher: Strasbourg ; Zurich : Éditions P. H. Heitz, 1948Description: XVI, 379 p. : illContent type:- Text
- ohne Hilfsmittel zu benutzen
- Band
- 663
- TP562
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.813 (Browse shelf(Opens below)) | 1-2E38 | შესამოწმებელია | 2020-13368014 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.