ბიოლოგიურად აქტიური ხორბლის პურის დამზადების ხერხი მერაბ გაბუნია, აკაკი კუხალაშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2016 04 25 # 8Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1დამოუკიდებელიPatent information: 1895 , Y, 2016-04-25, published, SakpatentiOther title:- = METHOD FOR BIOLOGICALLY ACTIVE WHITE BREAD BAKING : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2016 1895 Y : (51) A 21 D 8/06 (IPC, 2006)
- A21D8/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A21D8/06 (Browse shelf(Opens below)) | U 2016 1895 Y | Not for loan | 2016-28480 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს ხორბლის მარცვლის გარეცხვას გამდინარე წყლით და დალბობას, დაქუცმაცებას, დაქუცმაცებულ მასაში სარეცეპტურო კომპონენტების - ზეთის, მარილის, შაქრის და სვიაზე დამზადებული საფუვრის დამატებას, ცომის მოზელას, გაფუებას, დაყოფას, დაგუნდავებას, დაყოვნებას, ცომის გუნდების დატენიანებას ორთქლით, ცხობას ზონებში, პირველ ზონაში ცხობას და გუნდების დატენიანებას 135°C ტემპერატურაზე, მეორე ზონაში ცხობას 205°C ტემპერატურაზე, მესამე ზონაში - 210 °C ტემპერატურაზე, მეოთხე ზონაში 220°C ტემპერატურაზე.
There are no comments on this title.