Normal view MARC view ISBD view

Техно-химический контроль производства безалкогольных и слабоалькогольных напитков / Н. И. Булгаков, А. П. Зубенко.

By: Булгаков, Николай Иванович.
Contributor(s): Зубенко, Агния Петровна.
Material type: materialTypeLabelBookМосква : Пищепромиздат, 1956.Description: 320 с. : ил.Subject(s): Слабоалкогольные напитки - Производство - Технико-химический контроль | Безалкогольные напитки - Производство - Технико-химический контроль | უალკოჰოლო სასმელები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
663.8:543 (Browse shelf) 2R791528 Available
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 Shelves , Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
663.83 Производство наливок, настоек и ликеров / Г. Вюстенфельд, Г. Гезелер ; Пер. М. И. Вольшанского и А. И. Иолович ; Под ред. : С. А. Трусовой и В. К. Фертман. 663.83+663.5 Ароматные спирты и настои для производства ликеро-водочных изделий / С. А. Трусова, В. К. Фертман. 663.83+663.5 Оборудование ликеро-водочного производства: [Учебник для техникумов пищевой пром-сти] / А. М. Динабург, И. М. Ройтер. 663.8:543 Техно-химический контроль производства безалкогольных и слабоалькогольных напитков / Н. И. Булгаков, А. П. Зубенко. 663.8+663.5(043) სასოფლო-სამეურნეო ნარჩენების (ყურძნის კლერტი, მანდარინის კანი) გადამუშავების ტექნოლოგიების სრულყოფა და მიღებული პროდუქტების რაციონალური გამოყენება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / გ. ფიფია ; საქართველოს სახელმწიფო აგრარული უნივერსიტეტი. 663.8+663.83](043) მანდარინისა და ველურად მზარდი მცენარეების ნაყოფიდან ნატურალური ახალი სახის პროდუქტების მიღების ტექნოლოგია : ტექნიკის მეცნიერებათა კანდიდატის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად წარმოდგენილი დისერტაციის ავტორეფერატი / იამზე ჩხარტიშვილი; საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემია; მებაღეობის, მევენახეობის და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. 663.9(042.2) გემოვანი პროდუქტები. ნაწ. 2 : (ლექციების კურსი სასურსათო საქონელმცოდნეობის სპეციალობის სტუდენტებისთვის) / გივი მიქელაძე ; რედ. გ. ქობლიანიძე.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას