Normal view MARC view ISBD view

Технология и энохимическая характеристика вин Грузии / Г. И. Беридзе.

By: Беридзе, Георгий Иванович.
Contributor(s): Акад. наук Груз. ССР. Ин-т виноградарства и виноделия.
Material type: materialTypeLabelBookТбилиси : Изд-во Акад. наук Груз. ССР, 1956.Description: 407 с. 6 л. карт : ил.Subject(s): ტექნოლოგია და ეკონომიკური მაჩვენებლები | ქართული ღვინო
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
663.2 (Browse shelf) ს-978 Available

лит-ра 390-494 с.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას