Normal View MARC View ISBD View

Технология и энохимическая характеристика вин Грузии /

by Беридзе, Георгий Иванович; Акад. наук Груз. ССР. Ин-т виноградарства и виноделия.
Type: materialTypeLabelBookDescription: 407 с. 6 л. карт : ил.Subject(s): ტექნოლოგია და ეკონომიკური მაჩვენებლები | ქართული ღვინო List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Item type Location Call Number Copy Status Date Due
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი 663.2 (Browse Shelf) ს-978 Available

лит-ра 390-494 с.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას

Languages: