Safety assessment of foods derived from genetically modified animals, including fish : report of the FAO/WHO Expert Consultation, Rome, 17-21 November 2003. Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2004. - vi, 36 p. : ill. ; 30 cm. - FAO food and nutrition paper, 79 0254-4725 ; .

Includes bibliographical references (p. 25-29).

9251051100

2004456288


Genetically modified foods--Safety measures.
Food--Biotechnology--Safety measures.
Food--Safety measures.

ბიოტექნოლოგია კვების ბიოტექნოლოგია გენური ინჟინერია გენმოდიფიცირებული ცხოველები გენმოდიფიცირებული საკვები მედიცინა სანიტარია გენმოდიფიცირებული საკვების სანიტარული კონტროლი სამართალი საერთაშორისო სამართალი გაერო გაეროს დოკუმენტი გენმოდიფიცირებულ საკვებზე

TP248.65.F66 / S23 2004

363.19/29

602.6+614.31]:327.7