Bates, R. P. 1926-

Principles and practices of small- and medium-scale fruit juice processing / by R.P. Bates, J.R. Morris and P.G. Crandall. - Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2001. - xii, 226 p. : col. ill. ; 30 cm. - FAO agricultural services bulletin, 146 1010-1365 ; .

"The purpose of this publication is to present technical and business information designed to address issues facing small and medium-size juice processors along with insights into the theory and practice of juice and juice beverage processing and utilization"--P. 3. "TC/M/Y2515E/1/11.01/1500"--P. [4] of cover.

Includes bibliographical references (p. 219-223).

9251046611

2002494554


Fruit juices.
Fruit juice industry.

ქიმიური ტექნოლოგია ქიმიური მრეწველობა მიკრობიოლოგიური წარმოება ხილის წვენების წარმოება ბოსტნეულის წვენების წარმოება ხილის წვენების ინდუსტრია პოლიტიკა საერთაშორისო ურთიერთობები გაერო გაეროს პოლიტიკა

TP562 / .B34 2001

663/.63

663.81:327.7