TY - BOOK AU - შუბითიძე, იაკობ, AU - ყენია, თეიმურაზ AU - გუგუშვილი, ჯ. AU - ჯიქია, გრიგოლ, ED - საქართველოს სახელმწიფო ზოოტექნიკური სავეტერინარო-სასწავლო-სამეცნიერო ინსტიტუტი. ED - საქართველოს სოფლის მეურნეობის და სურსათის სამინისტრო. TI - პრაქტიკული რჩევები ღორის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიაში ფერმერულ და ოჯახურ პირობებში / PY - 1999/// CY - თბილისი, KW - ღორის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია KW - ღორის ხორცი KW - ღორის ხორცის წარმოება KW - პრაქტიკული რჩევები N2 - ნაშრომში ცნობარის ფორმით წარმოდგენილია ღორის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიასთან დაკავშირებული ყველა ძირითადი საკითხები. ER -