Turkey meat : carcasses and parts / Turkey meat, carcasses and parts Economic Commission for Europe. - 2009 ed. - United Nations, 2009. - vi, 54 p. : col. ill. ; 30 cm. - UNECE standard, 1810-1917 .

At head of title: UNECE standard. "ECE/TRADE/358". "Sales no. E.07.II.E.2". "This present edition of the Standard for turkey meat - carcases and parts is based on document ECE/TRADE/C/WP.7/2007/26"--T.p. verso. "United Nations publication. Sales no. E.07.II.E.2"--T.p. verso.

9789211169546 9211169542

2010411897


Turkeys--Standards--Europe.
Turkeys--Carcasses--Grading--Standards--Europe.
Turkeys--Carcasses--Handling--Standards--Europe.
Meat cutting--Standards--Europe.

სოფლის მეურნეობა შინაური ფრინველის ხორცი ევროპაში წარმოების ეკონომიკა ევროპაში ინდაურის ხორცის დამზადების სტანდარტები ევროპაში გაერო

SF507 / .T86 2009

[637.54'65+658.516]:327.7