International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety (1983 : Montreux, Switzerland)
Chromatography and mass spectrometry in nutrition science and food safety : proceedings of the International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety, Montreux, June 19-22, 1983 /
edited by Alberto Frigerio and Hubert Milon.
- Elsevier, 1984.
- xi, 305 p. : ill. ; 25 cm.
- Analytical chemistry symposia series ; Vol. 21 .
Includes bibliographies and index.
0444423397 (U.S.) : fl 200.00 (est.)
84005963
Food--Analysis--Congresses. Chromatographic analysis--Congresses. Mass spectrometry--Congresses.
ქიმია ანალიზური ქიმია ქრომატოგრაფიული ანალიზი სპექტრომეტრია ქიმიური მრეწველობა კვების მრეწველობა საკვების ქრომატოგრაფიული ანალიზი კონგრესები