International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety (1983 : Montreux, Switzerland)

Chromatography and mass spectrometry in nutrition science and food safety : proceedings of the International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety, Montreux, June 19-22, 1983 / edited by Alberto Frigerio and Hubert Milon. - Elsevier, 1984. - xi, 305 p. : ill. ; 25 cm. - Analytical chemistry symposia series ; Vol. 21 .

Includes bibliographies and index.

0444423397 (U.S.) : fl 200.00 (est.)

84005963


Food--Analysis--Congresses.
Chromatographic analysis--Congresses.
Mass spectrometry--Congresses.

ქიმია ანალიზური ქიმია ქრომატოგრაფიული ანალიზი სპექტრომეტრია ქიმიური მრეწველობა კვების მრეწველობა საკვების ქრომატოგრაფიული ანალიზი კონგრესები

TX541 / .I574 1983

664/.07

543.54:664