ღლონტი, თემურ

ყურძნის პროდუქტთა ქრომატოგრაფიული ანალიზი : დამხმარე სახელმძღვანელო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის ტექნოლოგიური ფაკულტეტის სტუდენტებისათვის / თემურ ღლონტი ; [რედ. : ტ. ზოზრაშვილი]. - თბილისი : განათლება, 1976. - 274 გვ. : ილ.

ლიტ-რა: გვ. 252-253. : ავტორთა და საგანთა საძიებელი გვ. 257-270.


ლიტ-რა რუსულ, გერმანულ და ინგლისურ ენებზე.

ყურძნის პროდუქტების ქრომატოგრაფიული ანალიზი სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის

663.2