ყურძნის პროდუქტთა ქრომატოგრაფიული ანალიზი : დამხმარე სახელმძღვანელო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის ტექნოლოგიური ფაკულტეტის სტუდენტებისათვის /
თემურ ღლონტი ; [რედ. : ტ. ზოზრაშვილი].
- თბილისი : განათლება, 1976.
- 274 გვ. : ილ.
ლიტ-რა: გვ. 252-253. : ავტორთა და საგანთა საძიებელი გვ. 257-270.
ლიტ-რა რუსულ, გერმანულ და ინგლისურ ენებზე.
ყურძნის პროდუქტების ქრომატოგრაფიული ანალიზი სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის