ყურძენი სუფრის : საქ. სსრ რსტ 138-74 /
საქართველოს სსრ სოფლის მეურნეობის სამინისტრო, მებაღეობა, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი; ანანიაშვილი ი., მაყაშვილი გ., ჭანკოტაძე გ.
- საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტი, 1974.
- 4 გვ.
- საქართველოს სსრ რესპუბლიკური სტანდარტი .
საქ. სსრ რსტ 138-74 ნაცვლად საქ. სსრ რტპ 978-65. დასამტკიცებლად მომზადებულია საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტის სტანდარტებისა და ტექპირობების განყოფილების მიერ. საქართველოს სსრ სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტთან არსებული სახალხო მეურნეობის ეკონომიკისა და დაგეგმვის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის როტაპრინტი, ტირაჟი -1500.
ყურძნის მიღება-ჩაბარების წესი, ხარისხის განსაზღვრის მეთოდი, შეფუთვა და მარკირება
ყურძენი виноград grapes ყურძენი სუფრის საქართველოს სტანდარტები სტანდარტი