ყურძენი სუფრის : საქ. სსრ რსტ 138-74 / საქართველოს სსრ სოფლის მეურნეობის სამინისტრო, მებაღეობა, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი; ანანიაშვილი ი., მაყაშვილი გ., ჭანკოტაძე გ. - საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტი, 1974. - 4 გვ. - საქართველოს სსრ რესპუბლიკური სტანდარტი .

საქ. სსრ რსტ 138-74 ნაცვლად საქ. სსრ რტპ 978-65. დასამტკიცებლად მომზადებულია საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტის სტანდარტებისა და ტექპირობების განყოფილების მიერ. საქართველოს სსრ სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტთან არსებული სახალხო მეურნეობის ეკონომიკისა და დაგეგმვის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის როტაპრინტი, ტირაჟი -1500.

ყურძნის მიღება-ჩაბარების წესი, ხარისხის განსაზღვრის მეთოდი, შეფუთვა და მარკირება

ყურძენი виноград grapes ყურძენი სუფრის საქართველოს სტანდარტები სტანდარტი

634.7