ალკოჰოლური ბრენდის სპირტის მიღების ხერხი = METHOD OF ALCOHOL BRAND SPIRIT PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2014 6165 B : (51) C 12 G 3/12 (IPC, 2006) / ზურაბ ძნელაძე, ზაალ დუგლაძე, გია ანთაძე, გოჩა ძნელაძე, დავით დუგლაძე, ბიჭიკო ანთაძე. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2014 09 10 #17. - გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი, 2 დამოკიდებული, ცხრილი: 3.

ხერხი ითვალისწინებს ღვინომასალის ექსტრაქციას 33 °C ტემპერატურაზე 96%-იანი ეთილის სპირტით არანაკლებ ორი დღე-ღამის განმავლობაში, სადაც ღვინომასალას და ეთილის სპირტს იღებენ თანაფარდობით 1:1,8, შემდეგ სპირტის მიღებას, გაფილტვრას და დავარგებას.

6165 ge B 2014-09-10 published Sakpatenti

სასმელები ალკოჰოლიანი სასმელები საბრენდე სპირტი სპირტი