TY - BOOK AU - ძნელაძე, ზურაბ AU - დუგლაძე, ზაალ AU - ანთაძე, გია, AU - ძნელაძე, გოჩა AU - დუგლაძე, დავით AU - ანთაძე, ბიჭიკო ED - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი TI - ალკოჰოლური ბრენდის სპირტის მიღების ხერხი PY - 0000///პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (452014/// 09 10 #17. CY - ქ. მცხეთა : PB - საქპატენტი, KW - სასმელები KW - ალკოჰოლიანი სასმელები KW - საბრენდე სპირტი KW - სპირტი N2 - ხერხი ითვალისწინებს ღვინომასალის ექსტრაქციას 33 °C ტემპერატურაზე 96%-იანი ეთილის სპირტით არანაკლებ ორი დღე-ღამის განმავლობაში, სადაც ღვინომასალას და ეთილის სპირტს იღებენ თანაფარდობით 1:1,8, შემდეგ სპირტის მიღებას, გაფილტვრას და დავარგებას. UR - http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=GEO&cat=1&search=%E1%83%AB%E1%83%98%E1%83%94%E1%83%91%E1%83%90 UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=ENG&cat=1&search=Search ER -