TY - BOOK AU - ნეჩიტაილო, სვიატოსლავ ED - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი TI - არყის წარმოების ხერხი PY - 0000///პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (452014/// 09 10 #17. CY - ქ. მცხეთა : PB - საქპატენტი, KW - სასმელები KW - ალკოჰოლიანი სასმელები KW - არაყი KW - სპირტი N1 - - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე N2 - ხერხი ითვალისწინებს ნაზავის მომზადებას რექტიფიცირებული სპირტის ტექნოლოგიურად მომზადებულ საკუპაჟე წყალთან შერევის გზით, მის გასუფთავებას, რეცეპტურით გათვალისწინებული ინგრედიენტების შეტანას, საბოლოო ფილტრაციასა და ჩამოსხმას, ამასთანავე, არყის ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესებისთვის, წარმოების ტექნოლოგიურ ჯაჭვში არყის გემოს შერბილების პროცესს ახორციელებენ შვიდი მარცვლოვანის არომატული სპირტის დამატებით, კერძოდ, ქერის, შვრიის, ფეტვის, ასევე ბრინჯისა და წიწიბურის ბურღულეულის მარცვლების არომატული სპირტის UR - http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=GEO&cat=1&search=%E1%83%AB%E1%83%98%E1%83%94%E1%83%91%E1%83%90 UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=ENG&cat=1&search=Search ER -