TY - BOOK AU - დადიანი, იასე, ED - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი TI - ბრენდის მიღების ხერხი PY - 0000///პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (452009/// 08 25 # 16 CY - ქ. მცხეთა PB - საქპატენტი KW - მეღვინეობა KW - ალკოჰოლიანი სასმელები KW - სასმელები KW - კვების მრეწველობა KW - ბრენდი N2 - ხერხი ითვალისწინებს დავარგებული საბრენდე სპირტის დარბილებას, ფერის მიცემას და კორექტირებას, ამასთან, საბრენდე სპირტის დარბილება ხორციელდება ყურძნის წვენის სპირტიანი ნაყენის თანაფარდობით 1 : (0,2+1), ან ყურძნის წვენის დამატებით, თანაფარდობით 10 : (0,3+2), ხოლო ფერის მიცემა წარმოებს მიღებული მასის მუხის ტკეჩებისაგან მიღებულ ჩხირებზე დაყოვნებით UR - http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=GEO&cat=1&search=%E1%83%AB%E1%83%98%E1%83%94%E1%83%91%E1%83%90 UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=ENG&cat=1&search=Search ER -