TY - BOOK AU - ბეჟუაშვილი, მარინე AU - ელანიძე, ლალი ED - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი TI - ბიოლოგიურად აქტიური კვებითი დანამატის - "Georgian Vitae rimas XXI " წარმოების ხერხი PY - 0000///პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (452013/// 08 26 # 16 CY - ქ. მცხეთა PB - საქპატენტი KW - ალკოჰოლიანი სასმელები KW - სასმელები KW - კვების მრეწველობა KW - უალკოჰოლო სასმელები KW - კვებითი დანამატი N2 - ხერხი ითვალისწინებს წონით ნაწილებში კახეთში გავრცელებული საფერავის ჯიშის ყურძნის წვენისგან დამზადებულ 400-500 ვაკუუმ-ტკბილის განზავებას 500-550 დარბილებული ან სასმელი წყლით, ისე, რომ ნაზავში შაქარშემცველობა შეადგენდეს არანაკლებ 32-33%-ს და ტიტრული მჟავიანობა არანაკლებ 6გ/ლ, მიღებულ ნაზავში 3-7 სტილბენოიდების შემცველი ფენოლური კონცენტრატის და 25-35 მცენარეული ნატურალური არომატიზატორის დამატებას, მიღებული მასის მორევას, დაყოვნებას 3 დღე-ღამის განმავლობაში 10-12°C ტემპერატურაზე, ჩამოსხმას, გახსნიდან 1 თვის განმავლობაში შენახვას 5-10°C ტემპერატურაზე UR - http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=GEO&cat=2&search=%E1%83%AB%E1%83%98%E1%83%94%E1%83%91%E1%83%90 UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=ENG&cat=2&search=Search ER -