პოლიფენოლური ნაერთებით კონცენტრირებული ხილ-კენკრის წვენის მიღების ხერხი = METHOD FOR RECEPTION OF FRUIT AND BERRY JUICES CONCENTRATED BY POLYPHENOLIC CONNECTIONS : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2011 5236 B : (51)A 23 L 2/00 (IPC, 2006) / ნანა ებელაშვილი, ელენე სალია, ნონა ჯორჯიკია, ჯემალ მოლოდინაშვილი, ნინო ჩხარტიშვილი. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 06 10 # 11. - გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი. ცხრილი: 1.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ხილ-კენკრის გაცხელებას, გაციებას, გამოწნეხვას, ლექის მოცილებას და სტერილიზაციას, ამასთან, შავი თუთის, მაყვლის ან ალუბლის (კურკაგაცლილ) დაუჭყლეტავ ნაყოფს აცხელებენ 90°C ტემპერატურაზე მუდმივი მორევით ერთი საათის განმავლობაში, გამოწნეხვის შემდეგ მიღებულ წვენს აყოვნებენ გრილ სათავსში 3 - 4 საათის განმავლობაში.

5236 ge B 2011-06-10 published Sakpatent

სასმელები უალკოჰოლო სასმელები პოლიფენოლური ნაერთი ხილ-კენკრა წვენი