ხილ-კენკრის სიროფი = Fruit and Berry Syrup : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2002 2849 B : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006) / ნანა სიმონიშვილი, რუსუდან სიმონიშვილი. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2002 12 25 # 24. - გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი სიროფი შეიცავს კგ/100-დალ-ზე: 50-55 ხილ-კენკრის წვენს და ნაყენს, 80-85 შა- ქარს, 0,3-0,35 ლიმონმჟავას, 0,25-0,3 ესენციას, 0,12- 0,3 კოლერს, 0,33-0,35 საკვებ საღებავს, 0,5-0,7 გამოყენებული ხილ-კენკრის ფოთლის ან ფესვის ნაყენს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო სასმელების წარმოება.

2849 ge B 2002-07-10 published Sakpatenti

სასმელები უალკოჰოლო სასმელები სიროფი კვების მრეწველობა ხილი კენკრა