TY - BOOK AU - სიმონიშვილი, ნანა AU - სიმონიშვილი, რუსუდან ED - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი TI - ხილ-კენკრის სიროფი PY - 0000///პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (452002/// 12 25 # 24 CY - ქ. მცხეთა PB - საქპატენტი KW - სასმელები KW - უალკოჰოლო სასმელები KW - სიროფი KW - კვების მრეწველობა KW - ხილი KW - კენკრა N2 - 1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი სიროფი შეიცავს კგ/100-დალ-ზე: 50-55 ხილ-კენკრის წვენს და ნაყენს, 80-85 შა- ქარს, 0,3-0,35 ლიმონმჟავას, 0,25-0,3 ესენციას, 0,12- 0,3 კოლერს, 0,33-0,35 საკვებ საღებავს, 0,5-0,7 გამოყენებული ხილ-კენკრის ფოთლის ან ფესვის ნაყენს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო სასმელების წარმოება UR - http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ ER -