TY - BOOK AU - ხუციშვილი, გიორგი ED - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი TI - საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი PY - 0000///პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (452013/// 12 25 #24 CY - ქ. მცხეთა PB - საქპატენტი KW - კვების მრეწველობა KW - საკონდიტრო წარმოება N1 - - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე N2 - ხერხი ითვალისწინებს წინასწარ მომზადებულ ბადაგში თაფლისა და წალმის ნაცრის დამატებას, დაყოვნებას, დაყოვნების შემდეგ გაწურვას, გაწურულ ბადაგში კარტოფილის ფქვილის, სიმინდის სახამებლის ან აგარის დამატებას, აგრეთვე ხორბლის ფქვილის ან ხორბლის ფქვილისა და სიმინდის ფქვილის ნარევის დამატებას, ხარშვას, ხარშვის დროს კაკაოს ცხიმის დამატებას, შიგთავსის მომზადებას, ძაფზე ასხმას, ძაფზე ასხმული შიგთავსის თათარაში ამოვლებას, შრობას, შრობის პროცესში საკონდიტრო ნაწარმის ამოვლებას ბადაგისა და ღვინის ძმრის ნაზავში და შრობის გაგრძელებას. UR - http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ ER -