TY - BOOK AU - ასათიანი, ზურაბ ED - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი TI - ბიოლოგიურად აქტიური საკვები პროდუქტის დამზადების ხერხი PY - 0000///პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (452007/// 07 25 #14 KW - კვების მრეწველობა KW - საკონდიტრო წარმოება KW - მარცვლეული KW - თხილი KW - ნიგოზი KW - თერმული დამუშავება N1 - - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე N2 - ხერხი ითვალისწინებს ნიგვზის ან თხილის გულის დაქუცმაცებას, მოხალვას, შემდეგ თაფლის თბურ დამუშავებას და მასში მოხალული ნიგვზის ან თხილის გულის შერევას, ამასთან, თბურ დამუშავებას ახორციელებენ თაფლის შეთბობით, ხოლო დაქუცმაცება წარმოებს ნიგვზის და/ან თხილის გულის და/ან დამატებით წაბლის ნაყოფის მოხალვის შემდეგ, ამასთან, შემთბარ თაფლში დაქუცმაცებული ნიგვზის შერევა ხდება შემდეგი თანაფარდობით 1: (0,7-1,1), თხილისა 1: (0,9-1,5), ხოლო წაბლისა 1: (0,9-1,1). UR - http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ ER -