კონიაკსა და სხვა ალკოჰოლურ სასმელებში კუმარინის გამოკვლევა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 /
გიგა კუჭავა ; საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი ; [სამეცნ. ხელმძღვანელი: მარიამ ხოსიტაშვილი].
- თბილისი, 2006.
- 41 გვ. : ნახ.
ტექსტი ქართულ, რუსულ ენებზე
ალკოჰოლიანი კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია კონიაკის წარმოება საკონიაკე სპირტი კუმარინები ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებები ავტორეფერატი