ჭურჭლის დამზადების ხერხი = Method for Production of Dish : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2000 2020 B : (51) B 29 K 91/00 (IPC, 2006) / რამაზ სიორდია, ანდრია დათიაშვილი. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 04 10 # 7. - გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 2 გვ. ; მუხლები: 1 დამოკიდებული.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი
ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება, ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლების გაზრდა და თვითღირებულების შემცირება.
2. არსი
ჭურჭელს ამზადებენ 62-90 C-ზე გამდნარი ცვილის ჩასხმით თაბაშირის ფორმაში, შემდგომ დაყოვნებით, დარჩენილი თხევადი მასის გადმოსხმით, ნაკეთობის გაციებით და ფორმიდან ამოღებით.

2020 ge B 2000-01-10 published Sakpatenti

ალკოჰოლიანი სასმელები უალკოჰოლო სასმელები ჭურჭელი