ყურძნის წვენის ტექნოლოგია http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-shelves.pl?rss=1&viewshelf=34 RSS feed for public list ყურძნის წვენის ტექნოლოგია Физико-химические показатели, характеризующие натуральность виноградного сока = http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=13928 ბიოლოგიურად აქტიური კვებითი დანამატის - "Georgian Vitae rimas XXI " წარმოების ხერხი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16285 ბრენდის მიღების ხერხი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16028 მატონიზებელი სასმელის წარმოების ხერხი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16482 პოლიფენოლებით კონცენტრირებული წითელი ჯიშის ყურძნის წვენის დამზადების ხერხი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16443 საკვები კონცენტრატი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16489 საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=17987 სითხის გაკამკამების ხერხი და დანადგარი მისი განხორციელებისათვის http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16581 სუფრის ვარდისფერი ღვინო "ლალის"მიღების ხერხი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16188 უალკოჰოლო სასმელი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16468 ფელამუშის მიღების ხერხი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46061 ფენოლური ნაერთებით გაჯერებული წითელი ჯიშის ყურძნის წვენის დამზადების ხერხი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16438 ქართული ნაციონალური ტკბილეულის წარმოების ხერხი http://opac.sciencelib.ge/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=18471