000 04061nam a2200313 4500
003 Ge_NSL
005 20191221223229.0
008 141211t2013 ge ||||| j 00| 0 geo d
013 _a1775
_bge
_cY
_d2013-08-26
_epublished
_fSakpatenti
041 _age
084 _aC12G1/02
245 _aბიოლოგიურად აქტიური კვებითი დანამატის - "Georgian Vitae rimas XXI " წარმოების ხერხი
_cმარინე ბეჟუაშვილი, ლალი ელანიძე.
246 _a= METHOD OF BIOLOGICALLY ACTIVE ADDITIVES “GEORGIAN VITAE RIMAS XXI” PREPARATION
_b: სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2013 1775 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006) /
264 _aქ. მცხეთა :
_bსაქპატენტი,
_cპატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 08 26 # 16.
300 _aსასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ;
_bმუხლები: 1 დამოუკიდებელი.
520 _aხერხი ითვალისწინებს წონით ნაწილებში კახეთში გავრცელებული საფერავის ჯიშის ყურძნის წვენისგან დამზადებულ 400-500 ვაკუუმ-ტკბილის განზავებას 500-550 დარბილებული ან სასმელი წყლით, ისე, რომ ნაზავში შაქარშემცველობა შეადგენდეს არანაკლებ 32-33%-ს და ტიტრული მჟავიანობა არანაკლებ 6გ/ლ, მიღებულ ნაზავში 3-7 სტილბენოიდების შემცველი ფენოლური კონცენტრატის და 25-35 მცენარეული ნატურალური არომატიზატორის დამატებას, მიღებული მასის მორევას, დაყოვნებას 3 დღე-ღამის განმავლობაში 10-12°C ტემპერატურაზე, ჩამოსხმას, გახსნიდან 1 თვის განმავლობაში შენახვას 5-10°C ტემპერატურაზე.
653 _aალკოჰოლიანი სასმელები
653 _aსასმელები
653 _aკვების მრეწველობა
653 _aუალკოჰოლო სასმელები
653 _aკვებითი დანამატი
700 _aბეჟუაშვილი, მარინე
_cგამომგონებელი
_933705
700 _933842
_aელანიძე, ლალი
_cგამომგონებელი
710 _932583
_aსაქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
856 _uhttp://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/
_yპატენტის სრული ტექსტი ნახეთ აქ
856 _uhttp://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=GEO&cat=2&search=%E1%83%AB%E1%83%98%E1%83%94%E1%83%91%E1%83%90
_yსასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ
856 _uhttp://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=ENG&cat=2&search=Search
_ySearch patent description for the utility model here
942 _2udc
_cPT
999 _c16285
_d16285