000 | 03121nam a22003017a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | Ge_NSL | ||
005 | 20191221223231.0 | ||
008 | 141218t2004 ge ||||| j 00| 0 geo d | ||
013 |
_a1140 _bge _cY _d2004-11-10 _epublished _fSakpatenti |
||
041 | _age | ||
084 | _aA23L2/00; | ||
084 | _aA23L1/09 | ||
245 |
_aნუშის სიროფი _cვლადიმერი გრძელიძე. |
||
246 |
_a= Almond Syrup _b: სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE Y 2004 1140 U : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006) / |
||
264 |
_aქ. მცხეთა : _bსაქპატენტი, _cპატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 11 10 # 21. |
||
300 |
_aსასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; _bცხრილი: 1. |
||
500 | _a - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე. | ||
520 | _a1.ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი სიროფი მას.%-ში შეიცავს 0,2-9 შაქარს, 0,5-9 რძეს, 0,001-0,05 ნუშის ესენ- ციას, 0,0005-0,004 ვანილინს, 0,001-1 მიხაკს, 0,001-1 ვანილის ესენციას, 1-20 ცალ კვერცხის გულს და 0,01-0,1 ყვითელ საკვებ საღებავს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, სიროფები უალკოჰოლო სასმელების წარმოებისათვის. | ||
653 | _aუალკოჰოლო სასმელები | ||
653 | _aსასმელები | ||
653 | _aკვების მრეწველობა | ||
653 | _aნუში | ||
653 | _aსიროფი | ||
700 |
_934367 _a გრძელიძე, ვლადიმერი, _c გამომგონებელი |
||
710 |
_932583 _aსაქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი |
||
856 |
_uhttp://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ _ySearch patent description for the utility model here |
||
942 |
_2udc _cPT |
||
999 |
_c16462 _d16462 |